Servicii

Serviciile de vi le oferim

servicii expert advisor

DESCRIERE SERVICII

Oferta Expert Advisor in materie de servicii cuprinde solutii pentru infiintari, inscrieri de mentiuni, respectiv dizolvari firme. Va stam la dispozitie pentru orice aspect legat de procedurile mentionate, asigurandu-va servicii profesionale, efectuate in conformitate cu legile actuale. Astfel, va garantam legalitate deplina in actiunile intreprinse de catre firma dumneavoastra, respectiv in activitatea pe care aceasta o desfasoara.

Serviciile Expert Advisor in ceea ce priveste procedurile de infiintare sunt oferite pentru toate formele organizatorice existente (S.R.L, S.A, P.F.A, etc). In aceeasi masura, ne ocupam si de operatiunile de dizolvare a unei firme, care presupun incetarea activitatii acesteia si radierea ei din Registrul Comertului.

De asemenea, tot la Oficiul Registrului Comertului trebuie inregistrate asa-numitele mentiuni de fiecare data cand apar noi modificari cu privire la sediul social, capitalul, obiectul de activitate, denumirea firmei sau orice alt element specific acesteia. Va oferim servicii de intocmire, obtinere si depunere a documentatiei necesara, specifica fiecarei mentiuni in parte, pentru ca modificarile sa fie inregistrate in cel mai scurt timp.

Infiintari

Ai o idee de business, si vrei sa o materializezi prin infiintarea unei societati? Apeleaza la serviciile noastre! Te vom ajuta sa pui bazele afacerii tale, indiferent de forma organizatorica specifica acesteia (S.R.L, S.A, P.F.A, etc).

Citeste mai mult…

Mentiuni

Schimbarile aparute in viata unei societati impun uneori si realizarea de modificari la nivelul denumirii, sediului social, punctului/punctelor de lucru, obiectului de activitate, capitalului etc. Pentru orice mentiune de acest gen, noi avem solutia!

Citeste mai mult…

Dizolvari

Incapacitatea atingerii obiectului de activitate, lipsa investitiilor sau nerespectarea legii reprezinta doar cateva din motivele care pot duce la dizolvarea unei companii (incetarea activitatii). Daca va regasiti in aceasta situatie, puteti conta pe ajutorul nostru pentru parcurgerea tuturor etapelor si formalitatilor existente.

Citeste mai mult…

De ce Expert Advisor?

Avand in vedere ca piata de specialitate a serviciilor de consultanta comerciala cuprinde numeroase companii care au acest obiect de activitate, aveti la dispozitie o multime de variante atunci cand trebuie sa alegeti una singura. Asadar, de ce tocmai Expert Advisor? Pentru ca exista 3 aspecte esentiale ce ne recomanda ca fiind cea mai inspirata alegere:

1

Profesionalism desavarsit

Tratam orice solicitare cu promptitudine si seriozitate maxima, indiferent de natura acesteia (infiintari, mentiuni sau dizolvari). Intotdeauna respectam normele legale actuale, asigurand rezolvarea solicitarilor in cel mai scurt timp.
2

Corectitudine in materie de preturi

Onorariul pe care il cerem in schimbul serviciilor prestate este unul corect, altfel spus, in acord cu preturile actuale, specifice acestei sfere de activitate. Asiguram tarife avantajoase, conforme cu calitatea serviciilor oferite.
3

Personal competent

Formata din persoane calificate, ce detin cunostinte in domeniu si sunt mereu la curent cu eventualele modificari aparute, echipa Expert Advisor iti sta mereu la dispozitie cu solutiile potrivite pentru cerintele si nevoile tale.
  • Strada Lainici 44-46, Sector 1, Bucuresti,
    Telefon: 0737 068 396 ; 0743 338 462