Mentiuni

 

Mentiuni

Pentru orice modificare intervenita asupra sediului social, actului constitutiv, obiectului de activitate, capitalului, punctului/punctelor de lucru si altor componente elementare, trebuie inscrise mentiuni la Registrul Comertului. Daca doresti sa efectuezi o astfel de modificare, apeleaza la noi!

Iti venim in ajutor cu alcatuirea dosarului aferent modificarii pe care intentionezi sa o efectuezi, ocupandu-ne si de depunerea acestuia la Registrul Comertului. Astfel, acceleram intregul proces, asigurand realizarea modificarilor dorite in cel mai scurt timp.

Deschidere punct de lucru

Desfasurarea activitatii firmei tale depinde de existenta unui punct de lucru. Prin serviciile noastre, iti asiguram deschiderea unui astfel de spatiu.

Inchidere punct de lucru

Indiferent de motivul pentru ca doriti sa puneti lacat unui punct de lucru, va stam la dispozitie pentru indeplinirea formalitatilor necesare.

Suspendare / Reluare activitate

Fie ca afacerea se gaseste intr-un moment critic al existentei, sau se pregateste sa-si ia din nou avant, noi vom raspunde „prezent” in ambele situatii.

Schimbare sediu social

Modificarile aparute la nivelul unei societati pot atrage dupa sine schimbarea sediului social. Daca vrei sa schimbi „domiciliul” afacerii tale, noi avem solutia!

Prelungire sediu social

Daca nu prelungesti contractul care stipuleaza durata de utilizare a unui spatiu pe post de sediu social, risti ca firma ta sa figureze ca fiind inactiva.

Prelungire durata de functionare

Evita situatia neplacuta de a te trezi cu firma desfiintata din pricina neprelungirii duratei de functionare. Expertii nostri te vor ajuta in acest sens.

Majorare / Reducere capital

Lipsa, sau dimpotriva, existenta de investitii intotdeauna aduc modificari in privinta capitalului. Este esential ca aceste schimbari sa fie inscrise la ORC.

Modificare obiect de activitate

Intrevezi noi oportunitati de dezvoltare in alte domenii? Schimba-ti obiectul de activitate sau adauga un obiect de activitate secundar.

Radiere obiect de activitate

Nu mai doresti activarea intr-un anumit domeniu, si ai hotarat ca nu mai exista cale de intoarcere in acest sens? Afla totul despre radierea obiectului de activitate.

Cesiune

Vrei sa nu mai fi asociat in cadrul companiei la infiintarea careia ai contribuit? In acest caz, se impune cesiunea partilor sociale detinute.

Recodificare obiect de activitate

Fie ca afacerea se gaseste intr-un moment critic al existentei, sau se pregateste sa-si ia din nou avant, noi vom raspunde „prezent” in ambele situatii.

Actualizare obiect de activitate

Specialistii nostri va stau la dispozitie pentru actualizarea obiectului/obiectelor de activitate, conform editiei revizuite a CAEN (CAEN rev. 2).

Schimbare denumire firma

Afacerea ta are nevoie de un nume pentru a fi prezenta pe piata, si a se distinge de toate celelalte. Daca vrei sa schimbi denumirea initiala, te putem ajuta!

Numire / revocare / schimbare administrator

Stiai ca numirea sau schimbarea administratorului care se ocupa de afacerea ta trebuie inscrisa la ORC, sub forma unei mentiuni? Iata ce trebuie sa stii.

  • Strada Lainici 44-46, Sector 1, Bucuresti,
    Telefon: 0737 068 396 ; 0743 338 462