Infiintari

infiintari firme

Vrei sa infiintezi un SRL sau o societate pe actiuni? Sau poate vrei sa prestezi servicii in calitate de PFA, intreprindere individuala sau familiala? Iti stam la dispozitie cu toate procedurile si documentele necesare, chiar si in cazul infiintari de fundatii si asociatii!

Impreuna, punem in practica ideea ta de business, si asiguram startul afacerii tale in domeniul pe care ti l-ai ales! Mai jos ai toate informatiile de care ai nevoie, in functie de forma organizatorica vizata.

Societate cu raspundere limitata (S.R.L.)

Ne ocupam de toate formalitatile aferente infiintarii unui S.R.L, accelerand astfel procesul pentru ca firma ta sa ia nastere in cel mai scurt timp.

Societate pe actiuni (S.A.)

Intocmim si depunem actele necesare pentru infiintarea unei S.A, scutindu-te astfel de o grija. Cu serviciile noastre, esti mai aproape de visul tau!

Persoana fizica autorizata (P.F.A.)

P.F.A: o modalitate simpla de a porni o afacere in domeniul in care esti competent. Iti suntem alaturi in acest sens cu servicii profesionale!

Intreprindere individuala (I.I.)

Vrei sa pui bazele unei intreprinderi individuale si ai nevoie de ajutor? Raspundem cu promptitudine si seriozitate oricarei solicitari de acest gen!

Intreprindere familiala (I.F.)

Iti oferim sprijinul de care ai nevoie pentru infiintarea unei intreprinderi familiale, precum si consultanta pentru actiunile viitoare aferente.

Asociatii

Pentru activitati de interes general, cu scopuri bine definite, ce nu urmaresc profitul, poti infiinta o agentie. Afla mai multe detalii de la specialistii nostri.

Fundatii

Ai in plan infiintarea unei fundatii? Vrei sa stii care sunt etapele necesare a fi parcurse? Afla cum te pot ajuta serviciile noastre in acest sens.

  • Strada Lainici 44-46, Sector 1, Bucuresti,
    Telefon: 0737 068 396 ; 0743 338 462