Despre Expert Advisor

Cine suntem, si ce facem ?

expert-advisor-despre-noi

Expert Advisor este consultantul, si totodata sprijinul de nadejde al celor care intentioneaza sa isi deschida o afacere, sau care sunt deja posesorii unei companii. Consultanta comerciala reprezinta sfera de activitate in care suntem specializati, iar prin gama de servicii oferite, venim in sprijinul clientilor nostri cu solutii complete in materie de infiintari, dizolvari si mentiuni (modificari legate de componentele elementare ale oricarei societati: denumire, sediu social, capital, obiect de activitate, act constitutiv etc).

  • Infiintari, mentiuni si dizolvari: cum va putem ajuta

    In materie de infiintari, punem bazele societatilor cu forme organizatorice diverse (S.R.L, S.A, P.F.A, I.I, I.F), dar si a diferitelor fundatii si asociatii. In cazul mentiunilor, ne angajam sa obtinem, sa intocmim si sa depunem toate actele cerute de Registrul Comertului, in functie de tipul modificarii pe care intentionati sa o aduceti firmei dumneavoastra. Iar daca doriti desfiintarea companiei, din varii motive, sau acest procedeu se impune a fi executat la ordinul unei instante judecatoresti, puteti apela la serviciile noastre de dizolvari firme. Ne vom ocupa de toate demersurile pe care aceasta procedura le impune, alcatuind documentatia aferenta fiecarei etape in parte.

  • Misiunea noastra.

    Va stam la dispozitie pentru orice aspect legat de procedeele mentionate, oferindu-va totodata consultanta si asistenta de specialitate pentru succesul in afaceri, respectiv pentru ca societatea dumneavoastra sa functioneze in acord cu prevederile si normele legale aflate in vigoare.
  • Strada Lainici 44-46, Sector 1, Bucuresti,
    Telefon: 0737 068 396 ; 0743 338 462